Iul 14 2008

Corabioare

Postat de admin

Ingrediente:

unt sau margarina (250 g), zahar pudra (2 linguri), faina (350 g), galbenus (1), praf de copt (1 pachet), migdale sau nuci macinate (1 ceasca), rom sau coniac (2 linguri), sare (1 virf de cutit).

Mod de preparare:

Se freaca untul spuma. Se adauga apoi pe rind zaharul , ouale, vanilia si faina cit cuprinde pentru a se obtine o coca potrivita. Se intinde o foaie de un cm si se taie in forma de semiluna. Se ung cu ou batut si se presara cu zahar tos. Se pun intr-o tava presarata cu faina si se coc in cuptor la foc puternic la inceput, apoi spre sfirsitul coptului la foc mic, astfel incit sa ramina albe.

Categoria : Prajituri - Dulciuri |

Un raspuns pentru “Corabioare”

  1. vera Spune:

    nuca sau migdalele unde se pun?

Lasa un comentariu

web design