Iul 14 2008

Cornulete foarte fine

Postat de admin

Ingrediente:

faina (300 g), smantana (200 g), unt (200 g), sare, rahat.

Mod de preparare:

Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smantana si sarea. Se framinta un aluat care se da la rece o noapte.
Se intinde o foaie care se taie in patrate cu laturile de cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un colt al patratului.
Se coc la foc potrivit si se tavalesc fierbinti in mult zahar pudra.

Categoria : Prajituri - Dulciuri |

2 Raspunsuri pentru “Cornulete foarte fine”

  1. violeta Spune:

    bine bine darcata sare şi cuptorul la cıte grade trebuie ıncalzit nu ati specificat

  2. filifteia Spune:

    Am pregatit , sant in Arkansas la copi , au iesit foarte bune …

Lasa un comentariu

web design