Nov 07 2011

Prajitura cu branza de vaci

Postat de admin

Ingrediente: pentru aluat: doua oua, noua linguri zahar, noua linguri ulei, noua linguri lapte, 12 linguri cu varf de faină, un praf de copt. prajitura

Pentru crema: 500 g brânza de vaci, trei oua, cinci linguri zahar, trei linguri gris, stafide si arome.


Mod de preparare: pentru blat: se bat spuma ouale cu zaharul, se adauga uleiul treptat, apoi laptele alternand cu faina amestecata cu praful de copt. Intr-o tava mai mica, unsa cu ulei şi tapetata cu faina, se toarna jumatate din compozitie si se da la cuptorul preincalzit, 10 minute. Se scoate tava şi se întinde deasupra crema de branza, care se prepară mixand toate ingredientele. Se toarna şi restul de compozitie si se da la cuptor încă 40 de minute, la foc potrivit.

Categoria : Prajituri - Dulciuri |

Lasa un comentariu

web design