Iun 12 2009

Salata cu parmezan si crutoane

Postat de admin

Ingrediente:salata

Pentru sos:
2 galbenusuri, crude
150 ml ulei (preferabil de masline)
sucul de la o lamaie
1 lingurita de mustar
1 catel de usturoi, curatat si pisat

Pentru salata:
50 g parmezan (sau cascaval afumat)
2 salate verzi
100 g crutoane
4 fileuri de ansoa
Mod de preparare:

1. Salata se rupe (se taie) bucati, parmezanul se da pe razatoarea mare si se amesteca impreuna cu bucatile de ansoa si crutoanele.

2. Sosul se pregateste amestecand toate ingredientele intr-un borcan cu capac si agitandu-l bine.

3. Se toarna sosul si se serveste imediat.

SFAT: Cand cumperi salata, asigura-te ca n-are sau ca n-a avut (nu se mai vad, pentru ca i-au fost inlaturate) frunze ofilite. Salata se pastreaza cel mai bine la frigider, dar nu mai mult de trei zile.

Categoria : Salate |

Lasa un comentariu

web design